Opdrachtgevers van Kollmer Bouw

Kollmer Bouw werkt in opdracht van eigenaren of beheerders van gebouwen. Het belang van de eigenaar is om zijn object zo lang mogelijk in een optimale conditie te houden. De conditie van een gebouw bepaald in belangrijke mate de marktwaarde.

Schilderbedrijven
Indien schildersbedrijven opdracht krijgen voor totaal onderhoud, kan Kollmer Bouw de hoofdaannemer ondersteunen met de houtrotschade, omtrekspeling of vervanging van ramen en deuren.

Woningcorporaties
Woningcorporaties die hulp wensen bij de reparaties van houtrot kunnen het gehele jaar door een beroep doen op Kollmer Bouw. Ook kunnen wij totale renovaties aan bieden voor binnen en buiten we zijn immers een bouwbedrijf.

Vereniging van eigenaren
Vereniging van eigenaren kunnen ook een beroep op Kollmer Bouw doen. Kollmer Bouw levert adviezen en begrotingen, indien gewenst een meerjarenbegroting om panden op een verantwoorde wijze te beheren en te herstellen.

Particulieren
Kollmer Bouw kan particulieren helpen met advies en een offerte leveren met inzicht in de reparatiekosten voor schijnbaar een onherstelbaar en duur kozijn. Dit zal in plaats van nieuwe kozijnen honderden euro's schelen.

Verzekeringsmaatschappijen
Kollmer Bouw kan ook voor verzekeringmaatschappijen veel betekenen denk aan inbraakschades, waarom kozijnen met inbraak schade vervangen Kollmer Bouw kan de schades aan ramen, deuren en kozijnen nagenoeg onzichtbaar herstellen dit is in sommige gevallen wel 50% goedkoper.